Župane, di je sada zapelo?

Aktualno 3. rujna 2019

Poštovani župane,

Želimo Vas podsjetiti da je zadnjem sastanku na temu laguna u Kninu održanog u Zagrebu kojeg ste Vi inicijali, a niste se na njemu pojavili jer ste bili prezauzeti obilaskom stanja radova na lokalnim cestama, dogovoreno bi do kraja kolovoza trebao biti gotov plan i program financiranja te sanacije.

Kako je danas 3.rujna molimo Vas da upoznate javnost što je po tom pitanju konkretno napravljeno.

Znamo da se volite hvaliti otvorenošću pa Vas u ime svih nas koji pijemo vodu iz te iste rijeke Krke molimo da nas izvijestite da li se i što konkretno poduzelo po tom pitanju?

Iskreno se nadamo da ovaj puta nećete ignorirati naš zahtjev, kao i da nećemo dobiti jedan od odgovora u Vašem već poznatom stilu.

Također Vam u prilogu dostavljamo i Izvješće o provedenom koordiniranom nadzoru iz veljače 2014.g. (dakle prije pet i po godina) kojeg smo pronašli na stranicama Ministarstva u kojem ima vrlo interesantnih stvari.

izvjesce_o_provedenom_koordiniranom_inspekcijskom_nadzoru_u_div_doo_podruznica_knin_u_kninu

Samo da podsjetimo to je bilo prije ravno pet i po godina i da ste i Vi taj isti dokument mogli pronaći kao i mi. Bila je potrebna samo želja i volja da se učini nešto po ovom pitanju, ali očito Vi nemate ni želje ni volje, za razliku od vremena kojeg imate napretek jer po običaju ne radite ništa, pa Vas molimo da iskoristite Vaš utjecaj kao predsjednik zajednice županija i podsjetite i “pogurate” kolegu.

Prioritete, volju i želju za rješavanjem pitanja sanacije laguna ste Vi i Vaših dvoje zamjenika iz Knina pokazali i dokazali neodlaskom na sastanak kojeg ste sami inicirali.

S poštovanjem!

Predsjednik ŽO SDP Šibensko-kninske županije