Izabrani organi Županijske organizacije SDP Šibensko-kninske županije

Aktualno 30. siječnja 2014

Na Izbornoj konvenciji Županijske organizacije SDP-a Šibensko-kninske županije, održanoj danas, delegatkinje i delegati izabrali su novo rukovodstvo za sljedeće mandatno razdoblje od četiri godine. Nakon što je prije dva tjedana, po principu “jedan član-jedan glas” za predsjednika izabran Ivan Klarin, danas su za potpredsjednike izabrani Mirko Antunović i Franko Vidović.

Za članove predsjedništva, između dvadesetijednog kandidata biralo se njih sedam. Osim novoizabranih potpredsjednika delegati Konvencije dali su svoje povjerenje Mariji Alfirev, Ivanu Bašiću, Josipu Belamariću, Zvonku Brečiću, Valentini Mejić, Jadranki Petrina i Josipu Zanzi.

U Županijski odbor birano je dvadesetčetvero  kandidata iz općinskih i gradskih organizacija SDP-a u Šibensko-kninskoj županji, a Županijski odbor čine Ante Grubišić(Bilice), Mirjana Barić Popović(Biskupija),Čedomir Atlija(Ervenik), Gordana Šeša(Kistanje),Mateja Bašić (Murter – Kornati), Igor Meić(Pirovac), Davorka Skorin(Primošten),Dražen Grgurević(Promina),Čedo Živković(Rogoznica), Karlo Klarin(Tisno),Lovor Perkov(Tribunj),Gordana Vatavuk(Drniš),Mihailo Kragulj i Ninoslav Majer(Knin),Milorad Dobrijević(Skradin),Martina Gradiška Kramar, Jelena Lovrić, Boris Manojlović, Goran Radin, Vinko Sutlović, Krešimir Šakić i Damir Vučak(Šibenik),te Šime Bilan i Vujo Grulović(Vodice).

Konvenciji su nazočili Igor Dragovan, glavni tajnik SDP-a Hrvatske i Zoran Milanović, predsjednik SDP-a , koji su kandidatima i članovima Konvencije poželjeli uspjeh u radu.