Hvala župane, ali gdje ste bili do sada

Aktualno 27. srpnja 2019

Želimo se ovim putem zahvaliti našem županu što je inicirao jučerašnji sastanak u Kninu vezano za sanaciju kninskih laguna otpadnih voda, ali moramo Vas pitati gdje ste bili do sada? Nije ovaj problem odjednom niknuo, on je tinjao ispod tepiha dugi niz godina.

Poručili ste jučer oporbi i građanima županije da župan radi što može, iako ste nedavno tvrdili da su Vam ruke vezane. Što bi bilo da građani i oporba nisu dignuli svoj glas i tražili od vas da djelujete, da li bi i dalje gurali ovaj problem pod tepih? I kako to da su vam se ruke odjednom odvezale pa sad odjednom možete tražiti odgovore i sazivati sastanke?

Što bi bilo da u Kninu nije prije dvije godine izabran nezavisni gradonačelnik koji se ovog problema primio te naručio analizu koja je pokazala da je stanje alarmantno. Da li bi, da je HDZ na vlasti u Kninu, ovaj problem i dalje bio guran pod tepih, kao i do sada?

Što bi bilo da se nacionalni mediji nisu zainteresirali i da nije ovaj slučaj završio u emisiji kao što je „Potraga“?

Zašto ne odgovarate na pitanje što ste poduzeli do sada vezano za ovaj problem, jer očito je da za ovo znate već dugo vremena i ako niste poduzeli ništa, napišite to!

Na kraju drago nam je da ste se pokrenuli i počeli rješavati ovaj problem, iako bi nam bilo draže da se problemi rješavaju prije nego je prekasno, jer koliko vi šutjeli o tome te vode su već u Krki. A rješavanje problema u 5 do 12 je problem vašeg upravljanja županijom. Nadamo se da je jučerašnji sastanak prvi korak do trajnog rješenja.